.

1. Αντικαταβολή

Στην περίπτωση που επιλέξετε αντικαταβολή, την ημέρα που θα σας φέρει η courier την παραγγελία σας, θα σας ζητήσει το συνολικό ποσό για να σας παραδώσει τα προϊόντα.

Αν επιλέξετε αυτόν τον τρόπο πληρωμής, ενδέχεται να σας τηλεφωνήσουμε πριν την αποστολή της παραγγελίας σας, για επιβεβαίωση.

Η υπηρεσία της αντικαταβολής επιβαρύνει τα μεταφορικά κατά 2,00 €.

.

2. Κατάθεση σε τράπεζα

Στην περίπτωση που επιλέξετε αυτόν τον τρόπο πληρωμής, μετά την επιτυχή καταχώρηση της παραγγελίας σας, θα σας έρθει ένα αυτόματο e-mail από εμάς με περισσότερες πληροφορίες για να πραγματοποιήσετε την κατάθεση, όπως οι αριθμοί λογαριασμών μας, οδηγίες για την κατάθεση, κλπ.

Αν δεν δείτε το e-mail στα εισερχόμενά σας, κοιτάξτε μήπως τυχόν έχει μεταφερθεί κατά λάθος στα ανεπιθύμητα (junk mail).

Μια παραγγελία με πληρωμή σε τραπεζικό λογαριασμό μένει ανοικτή από εμάς για 15 ημέρες, εκτός αν μας ζητήσετε να την κρατήσουμε ανοικτή για περισσότερο χρόνο. Αν δεν προβείτε σε κατάθεση, σε 7 ημέρες από την ημέρα της παραγγελίας θα σας έρθει ένα e-mail υπενθύμισης.

Για τη δική σας διευκόλυνση, συνεργαζόμαστε με 4 τράπεζες: Alpha, Εθνική, Πειραιώς και Eurobank.

Μπορείτε να κάνετε κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σας με τρεις τρόπους:

α. Να κάνετε μεταφορά από το λογαριασμό σας μέσω του e-banking ή phone-banking, αν διαθέτετε. Αυτή είναι η καλύτερη επιλογή καθώς δεν θα χρειαστεί να σπαταλήσετε χρόνο πηγαίνοντας στην τράπεζα και στην πλειοψηφία τους οι τράπεζες δεν θα χρεώσουν έξοδα προμήθειας.

β. Να κάνετε κατάθεση στο αυτόματο ταμείο μέσα στο κατάστημα της τράπεζας. Συνήθως δεν έχει ουρά και δεν θα χρειαστεί να πληρώσετε κάποια προμήθεια. Δεν έχουν όμως όλες οι τράπεζες ή όλα τα καταστήματα τέτοιο ταμείο.

γ. Να επισκεφτείτε τον ταμία της τράπεζας και να καταθέσετε μετρητά.

Σε κάθε περίπτωση παρακαλούμε να γράψετε στην αιτιολογία της κατάθεσης τον αριθμό παραγγελίας σας και το επώνυμό σας, διαφορετικά δεν θα μπορέσουμε να αντιστοιχήσουμε την κατάθεσή σας με την παραγγελία σας.

.


.

4. Πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα

Η πληρωμή με πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα είναι ένας ασφαλής τρόπος πληρωμής. Οι κάρτες που δεχόμαστε είναι: VISA, VISA Electron, MASTERCARD, MAESTRO και AMERICAN EXPRESS.

Αν δεν γνωρίζετε ποιον τύπο κάρτας έχετε, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Επιλέγοντας πληρωμή με κάρτα, θα μεταφερθείτε στην ειδική σελίδα χρέωσης κάρτας, με την ασφάλεια και την αξιοπιστία της Viva Payments, όπου θα σας ζητηθεί, αναλόγως τον τύπο της κάρτας σας, να εισάγετε:
- τον αριθμό της κάρτας σας (πληκτρολογήστε τον χωρίς τα κενά)
- την ημερομηνία λήξης της
- το CVV/CVV2 (τον τριψήφιο αριθμό στο πίσω μέρος της κάρτας σας)
Ενδεχομένως το 3D-Secure Το 3D-Secure είναι ένας νέος κωδικός για τις κάρτες Visa (Verified-By-Visa) και MasterCard (SecureCode) για ασφαλέστερες πληρωμές μέσω internet. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας ή με την τράπεζα που σας έχει εκδώσει την κάρτα.

Εφόσον η κάρτα σας εγκριθεί, θα μεταφερθείτε αυτόματα πίσω στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα όπου και θα ολοκληρωθεί η παραγγελία σας.

Παρακαλούμε σημειώστε ότι ΔΕΝ ΑΠΟΘΗΚΕΥΟΥΜΕ τους αριθμούς της κάρτας καθ' οιονδήποτε τρόπο.

.

Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για διευκρινίσεις πάνω σε οποιονδήποτε τρόπο πληρωμής.