Σχετικά με εμάς

Η εταιρεία Παπανδρέου δραστηριοποιείται στο χώρο του εμπορίου και των εγκαταστάσεων προϊόντων ήχου, πολυμέσων και αντικλεπτικών αυτοκινήτων από το 1988.

Οθόνες, Multimedia, ηχεία, στερεοφωνικά, ενισχυτές, subwoofers, κάμερες, συναγερμοί, δορυφορικά συστήματα εντοπισμού και ηλεκτρονικά marine.

Συνεργαζόμαστε με τις πλέον κορυφαίες εταιρείες στο car audio (Hertz, Audison, Focal κ.α.) και  χρησιμοποιούμε μόνο επώνυμα προϊόντα και υλικά. Κάθε αυτοκίνητο χρειάζεται μελέτη για την επιλογή των σωστών προϊόντων ώστε να δημιουργηθεί ένα in car Hi-Fi ηχοσύστημα. Στόχος μας είναι να αναβαθμίσουμε ποιοτικά τον ήχο στο αυτοκίνητο ώστε να μείνει ικανοποιημένος και ο πιο απαιτητικός ακροατής!

Ειδικευόμαστε στη ρύθμιση ενισχυτών και ψηφιακών επεξεργαστών ήχου με σύγχρονα εργαλεία (μικρόφωνα, real time analyzer, παλμογράφους, πολύμετρα) ακλουθώντας την επιστήμη της ηλεκτρονικής.

Ειδικευόμαστε στις πωλήσεις και εγκαταστάσεις των πιο σύγχρονων αντικλεπτικών συστημάτων αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών. Συστήματα συναγερμού, δορυφορικά συστήματα εντοπισμού, απομακρυσμένη εκκίνηση και συνδεσιμότητα smartphone με το όχημα.

Στα πλαίσια συνεχούς εξέλιξής μας, τα τελευταία χρόνια ασχολούμαστε και με ηλεκτρονικά συστήματα marine. Διαθέτουμε συστήματα πλοήγησης (GARMIN κλπ) και συστήματα ήχου με προδιαγραφές θαλάσσης.

Πιστεύουμε στο όφελος και επιδιώκουμε τη δημιουργία μιας πιο οικείας και εξατομικευμένης σχέσης με κάθε πελάτη μας ώστε να μπορεί να ενημερωθεί και να εξυπηρετηθεί άμεσα και σωστά ανά πάσα στιγμή!

Papandreou Ηχοσυστήματα & Συναγερμοί Θεσσαλονίκη
Τα 33 χρόνια εμπειρίας μας εγγυώνται την επαγγελματική εγκατάσταση των προϊόντων, το πλήρως ενημερωμένο προσωπικό, παρέχοντας άριστη ποιότητα στις καλύτερες τιμές της αγοράς.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
Στην κορυφή